Villa Can Pau
Villa Can Pau

Villa Can Pau

Deze vrijstaande woning ligt tegen het gezellige oude centrum van Begur aan! Vanuit je tuin loop je ’s ochtends in twee minuten naar het gezellige plein voor een kopje koffie of naar de bakker voor brood. Het huis  heeft een ruime tuin met gras, met daarin een privé zwembad van 10 x 2 meter. Je kijkt uit over het dorp naar de burcht van Begur en naar de Middellandse Zee.Het huis is van binnen geschikt voor 6 tot 8 personen, dankzij de vier slaapkamers en twee badkamers die het huis heeft. Op de begane grond is er een moderne woon- eetkamer en een open keuken. Vanuit de woonkamer loop je zo de tuin in, naar het zwembad. Ook op deze verdieping is een 2-persoons slaapkamer en een badkamer met douche.Op de bovenverdieping is er een 2-persoons slaapkamer met 2-persoonsbed en toegang tot een eigen terras. Verder een slaapkamer met twee 1-persoons bedden en een kamer met een stapelbed. Ook deze verdieping heeft een badkamer. Het huis heeft binnen de poort plaats voor twee auto’s. Hele brede auto’s kunnen mogelijk niet door de poort, goed om te weten. Naast het feit dat het gezellige centrum dus op loopafstand ligt, zijn ook de diverse stranden van Begur op slechts enkele kilometers afstand. O.a. Sa Tuna, Aiguafreda en Sa Riera zijn gemakkelijk te bereiken, maar natuurlijk ook Aiguablava en Tamariu liggen op een kwartiertje rijden. En wat dacht u van de sportieve mogelijkheden in de omgeving: Padel, Tennis, Golf, fietsen, wandelen. Allemaal mogelijk.Inclusief:- Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen
Verbruik van water, elektriciteit en gas
 
Het waterverbruik wordt gecontroleerd door online meteropname via de website van het waterbedrijf. Als er meer water wordt verbruikt dan is toegestaan volgens het droogtebesluit, wordt de boete betaald door de huurders.
 
Elektriciteit zal worden betaald naar verbruik en zal worden betaald tegen de prijs van Kw voor de dagen van het verblijf. De meterstanden worden bij de ingang en bij de uitgang opgenomen. Het resulterende bedrag zal worden afgetrokken van de borg.
Optioneel:- Kinderstoel €17,50 per verblijf- Kinderbedje €30 per verblijfIn deze regio is een auto zeer wenselijk. Eindschoonmaak: € 160,-, Groepen jongeren niet toegestaan.

Samenvatting

Begur,
ES
Max 6 personen
275,00
Frankrijk
, Languedoc-Roussillon

Vakantiehuis in Méjannes-le-Clap met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

€ 960,00
Italië
, Toscane

Vakantiehuis in Loro Ciuffenna met zwembad, in Toscane.

€ 1.453,00
Frankrijk
, Languedoc-Roussillon

Vakantiehuis in Sérignan met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

€ 889,00