Casa Energias Serenas
Casa Energias Serenas

Casa Energias Serenas

Exclusief huis in Begur. Modern en van alle gemakken voorzien. Privé zwembad en parkeerplaats
De ruimte
Casa Energías Serenas ligt in de rustige omgeving van Mas Prats, gelegen tussen het dorp Begur, de parel van de Costa Brava, en het strand van Sa Riera.Nieuw gebouwd, van alle gemakken voorzien. Het huis is verdeeld over 2 niveaus.De begane grond heeft een grote keuken, woonkamer en eetkamer, met directe toegang tot het zwembad en de tuin.Hier bevinden zich 3 slaapkamers met 3 volledige badkamers.1 kamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer er tegenover.1 kamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer er tegenover.Suite met tweepersoonsbed en badkamer in de kamer.In het bijgebouw, gelegen op een lager niveau, vinden we een volledig uitgerust appartement met keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer.1 kamer met tweepersoonsbed.1 kamer met 2 eenpersoonsbedden.1 complete badkamer gedeeld door de 2 kamers.Er is een terras met een grote tafel om buiten te eten met een barbecue.Er is een ping-pong beschikbaar voor klanten.HOOGSEIZOEN:Van 1 juli tot 1 septemberDe huurperiode is minimaal 1 week. Van zaterdag tot zaterdag..MIDDEL- EN LAAGSEIZOENVan 1 januari tot 30 juni en van 1 september tot 31 decemberKort verblijf is toegestaan. Minimum verblijf 4 dagen.
De verbruikte elektriciteit komt ten laste van de huurders om een verantwoord verbruik te bevorderen. De meterstanden worden opgenomen en het bedrag dat overeenkomt met de verbruikte KW wordt betaald.
Het waterverbruik wordt gecontroleerd aan de hand van de meterstanden. Als er meer water wordt verbruikt dan is toegestaan volgens het droogtebesluit, wordt de boete betaald door de huurders.

Samenvatting

Begur,
ES
Max 10 personen
0,00
Griekenland
, Kreta

Kreta Vondelparc Resort

€ 744,00
Griekenland
, Kreta

Kreta Thalori Retreat

€ 732,00
Griekenland
, Corfu

Corfu Aristea

€ 499,00