Casa de Pescadors
Casa de Pescadors

Casa de Pescadors

Een uniek en modern huis voor 8 personen, in het centrum van L’Escala, op 50 meter van het strand en restaurantas, en voorzien van airconditioning! Verdeeld over vier etages heeft het huis twee woonkamers en keukens, vier 2-persoons slaapkamers, twee badkamers en twee terrassen!
Dit voormalige vissershuis in het oude centrum van l’Escala is prachtig in gerenoveerd in 2022, maar met behoud van zijn originele details. De groffe stenen muur in de woonkamer beneden is een mooi voorbeeld. Nergens is bespaard op kwaliteit en luxe afwerking.
Binnen is airconditioning en Wifi op alle etages. Er zijn twee volledig geoutilleerde keukens met inductie kookplaat, koelkast, magnetron en afwasser. Per etage zijn twee slaapkamers. De 2e slaapkamer heeft een stapelbed, ideaal voor kleinere kinderen. Verder zijn er 2-persoonsbedden in de overige slaapkamers, alle met smart tv.
In de salon op de begane grond is een toilet. De slaapkamer etages hebben ieder een badkamer met douche, wc en wastafel.
Op de derde etage is de tweede woonkamer. Ervoor is een ruim balkon met buiten meubilair. Verder is er een metalen wenteltrap naar het dakterras/solarium. Als het warm is zal de buitendouche voor verkoeling zorgen.Dankzij de keuken op deze etage hoeft u niet op en neer naar de begane grond te lopen. Op de smart tv aan de wand kan via uw telefoon of tablet gestreamd worden.
 
Binnen is het dus een heerlijk huis en een koele basis om te geniete van het strand, restaurants en terrassen van L’Escala.
 
Indeling
Begane grond: Entrée, woonkamer met open keuken, WCEerste verdieping: Slaapkamer met 2-persoons bed, slaapkamer met stapelbed, badkamer met douche toilet en wastafel.Tweede verdieping: twee slaapkamers met een 2-persoons bed, badkamer met douche, toilet en wastafel;
Derde verdieping: woonkamer met open keuken;
Vierde verdieping: dakterras
 
Alle slaapkamers en woonkamers hebben air conditioning.

Samenvatting

Escala (L'),
ES
Max 8 personen
0,00
Luxemburg

Cocoon Hotel Belair | 4-Daags verblijf in een 4*Hotel aan de voet van kasteel Kasteel Bourscheid | incl diner

€ 420,00
Nederland

Landgoed de Holtweijde | 4-Daags verblijf in een luxe Landhuis suite op een stijlvol landgoed

€ 387,00
Luxemburg

Cocoon Hotel Belair | 3-Daags verblijf in een 4*Hotel met prachtige ligging aan de oevers van de Sûre | incl diner

€ 298,00