bourgogne Le Château
bourgogne Le Château

bourgogne Le Château

Een verblijf in Le Château is een ervaring om nooit te vergeten. Dit drijvende kasteel is geschikt voor 4 personen en is bereikbaar via een beveiligd bruggetje. Le Château is knus ingericht en heeft een privé hottub op het terras. Ideaal om lekker te ontspannen, te midden van een schitterende groene omgeving. Een verblijf in Le Château is een ervaring om nooit te vergeten. Dit drijvende kasteel is geschikt voor 4 personen en is bereikbaar via een beveiligd bruggetje. Le Château is knus ingericht en heeft een privé hottub op het terras. Ideaal om lekker te ontspannen, te midden van een schitterende groene omgeving.
Bij aankomst krijgt u een rugzak gevuld met: hoofdlampjes, toiletpapier, vuilniszakken, composteerbare zakken voor het toilet en waterflesjes. Handdoeken zijn beschikbaar op aanvraag. Het ontbijt wordt iedere ochtend bezorgd aan de ‘kade’ bij het bruggetje.
Op het domein bevindt zich een nieuwe Eco-Lodge. In deze lodge bevinden zich toiletten en zes luxe badkamers waar u een warme douche kunt nemen. Een ontspanningsruimte met bordspellen, boeken en een koffiezetapparaat met warme drankjes als koffie, thee, chocolademelk en cappuccino.

Samenvatting

Chassey-lès-Montbozon,
Frankrijk
Max 4 personen
295,00

Meer Frankrijk

Frankrijk
, Auvergne-Rhône-Alpes

2-kamer appartement | 4 personen

€ 437,00
Frankrijk
, Auvergne-Rhône-Alpes

4-kamer chalet | 6 personen

€ 737,00
Frankrijk
, Auvergne-Rhône-Alpes

3-kamer appartement + cabine | 10 personen

€ 677,00