Rhodos Villa Salakos
Rhodos Villa Salakos

Rhodos Villa Salakos

Dit is een van mijn meest mooie nieuwe ontdekkingen op Rhodos, Villa Salakos. Toen ik hier aankwam, voelde ik gelijk de oase van rust die hier heerst. Het landschap lijkt hier net een tekening, zo prachtig de schilderachtige bergen die mij omringen. Mijn glimlach groeit met de minuut. Ik open de deur van de stenen villa en ik kom binnen in een woonkamer die in Griekse klassieke stijl ingericht is. Hier kan ik mij wel thuis voelen!

Ik koos voor de villa met privézwembad, in de tuin vallen mijn ogen daar direct op en ik kan niet wachten om zo een duik te nemen. Ook is er een overdekt terras waar ik van de schaduw kan genieten. De villa is tot in de puntjes verzorgd, met een warme inrichting, prachtige kunstwerken en robuuste stenen muren. ’s Avonds, als de laatste zonnestralen verdwijnen achter de bergen, steek je de barbecue aan en geniet je samen met je gezelschap van de perfecte zomeravond.

Ruime villa’s in Griekse stijl;Omringend door prachtige landschappen;Plons in het zwembad;Perfecte uitvalbasis om het eiland te verkennen

8 dagen

Samenvatting

Salakos Village,
Griekenland
723,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Stefania Apartments

€ 770,00
Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Liotrivi 126

€ 631,00
Griekenland
, Santorini

Santorini Senses Luxury Villas

€ 1.398,00