Peloponnesos Paris Village
Peloponnesos Paris Village

Peloponnesos Paris Village

Ik zit op het dakterras van Paris Village. Als ik voor me kijk zie ik een prachtige tuin met olijfbomen en in de verte de azuurblauwe zee. Kijk ik de andere kant op, dan zie ik de witte huisjes trapsgewijs tegen elkaar aan staan met daaromheen wuivende palmen en prachtige paarse bloemen. Aan dit uitzicht kan ik wel wennen!

Je vindt Paris Village in Chrani, een klein dorpje op het Griekse schiereiland Peloponnesos. De karakteristieke appartementen bieden alles wat je nodig hebt voor een zonovergoten vakantie. Geniet van een goed boek in de kleurrijke tuin, neem een duik in het zwembad of wandel in een paar minuten naar het strand. Eigenaren Wim en Angela doen er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vraag hen dus vooral naar de leukste strandbarretjes, of waar je het beste een bootje kan huren. Dit wordt een onvergetelijke vakantie!

Opladen bij het mooie zwembad;De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar;Een prachtige tuin;Je zit zo op het strand;Droom weg bij het uitzicht

Afstand tot strand circa 150 meter

Afstand tot centrum: circa 300 meter

8 dagen

Samenvatting

Chrani,
Griekenland
681,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Stefania Apartments

€ 770,00
Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Liotrivi 126

€ 631,00
Griekenland
, Santorini

Santorini Senses Luxury Villas

€ 1.398,00