Parga Nama Seaside Villas
Parga Nama Seaside Villas

Parga Nama Seaside Villas

Ik denk dat ik inmiddels al honderd foto’s heb gemaakt van de Nama Seaside Villas in Preveza, maar dit plekje is ook zo fotogeniek! Heb je dat uitzicht op Ionische Zee al gezien?

Je vindt de luxe Nama Seaside Villas op Kanali Beach in Preveza, een kustplaats in het westen van Griekenland. Het complex bestaat uit vier villa’s en die kleinschaligheid zorgt voor veel rust en privacy. Stap naar binnen en je zult zien dat de villa’s aan de binnenkant net zo mooi zijn als van buiten. Bij de inrichting is namelijk gekozen voor een minimalistisch design met aardse kleuren; helemaal in harmonie met de natuur rondom de villa’s heen. Na een koele nacht is het hemels om de deuren naar de tuin te openen en het zonlicht binnen te laten. Zoek een plekje op het terras, of neem een duik in je privézwembad. Dat is pas lekker wakker worden! Wandel naar het zandstrand van Kanali of bezoek het oude centrum van Preveza en laat je verdwalen door de smalle straatjes met statige herenhuizen uit de 19e eeuw. Als de avond valt, kun je aanschuiven bij één van de gezellige restaurantjes in het dorp, maar je kunt ook zelf de barbecue aansteken bij de villa. Met een adembenemende zonsondergang op de achtergrond, is het iedere avond feest!

Wegdromen bij het privézwembad;Oogverblindende architectuur;Op loopafstand van het strand;Geniet van je tuin met barbecue;Heerlijk uitzicht op zee

Afstand tot strand circa 10 meter

8 dagen

Samenvatting

Kanali,
Griekenland
1.238,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Stefania Apartments

€ 770,00
Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Liotrivi 126

€ 631,00
Griekenland
, Santorini

Santorini Senses Luxury Villas

€ 1.398,00