Luxe villa op Zakynthos
Luxe villa op Zakynthos

Luxe villa op Zakynthos

Luxe villa huren op Zakynthos

Zakynthos, ook wel Zante genoemd, is een prachtig Grieks eiland dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, heldere turquoise wateren en diverse landschappen.  Toeristen die hier zijn geweest, komen altijd terug. Wij bieden als Viavacanza geweldige luxe villa’s aan op adembenemende plekken op het eiland. Vele boekingen zijn inclusief vlucht en autohuur!

Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Zakynthos te reizen:

Schitterende stranden

Het heeft enkele van de mooiste stranden ter wereld, waaronder Navagio Beach. Dit strand staat bekend om zijn witte zand en kristalhelder water. Veel andere stranden op het eiland bieden ook een ontspannen en schilderachtige omgeving. Deze zijn makkelijk te bereiken met je huurauto.

Beach Zakynthos
Beach Zakynthos

Navagio Beach (Shipwreck Beach)

Het is de beroemdste attractie van het eiland. Navagio Beach herbergt een gezonken scheepswrak dat op het strand ligt, wat een indrukwekkend beeld oplevert. Het strand is alleen bereikbaar per boot, wat de ervaring nog specialer maakt.

Schilderachtige dorpjes op Zakynthos

Het eiland  heeft charmante dorpjes met traditionele architectuur, smalle straatjes en gezellige tavernes. Plaatsen zoals Zakynthos-stad, Keri Village en Agios Leon zijn het verkennen waard. Een kleine eiland en dus genieten van de kleine gemoedelijke dorpjes, waar het niet alleen gezellige is, maar ook nog betaalbare tavernes zijn.

Maritieme grotten en blauwe grotten

Langs de kustlijn van Zakynthos vind je prachtige maritieme grotten en de beroemde Blauwe Grotten, waar het water een opvallende blauwe kleur heeft. Boottochten zijn beschikbaar om deze natuurlijke wonderen te verkennen.

Cultuur en geschiedenis

Het eiland heeft een rijke geschiedenis en er zijn verschillende archeologische sites en historische bezienswaardigheden te ontdekken, waaronder kloosters en kerken.

Zakynthos
Zakynthos

Gastvrijheid & Gezellig Zakynthos

Grieken staan bekend om hun warme gastvrijheid, en Zakynthos is geen uitzondering. Bezoekers kunnen genieten van de vriendelijke sfeer, heerlijk eten en lokale tradities. Denk vooral aan de heerlijke Griekse salades, vlees gerechten en niet te vergeten de tzatziki. Ook de locale drankjes zijn heerlijk.

Villa Zakynthos
Villa Zakynthos

Griekse gerechten

De Griekse keuken is wereldberoemd en Zakynthos biedt heerlijke lokale gerechten, waaronder verse vis, olijven, olijfolie, moussaka en andere traditionele gerechten.

Villa’s voor onvergetelijke vakantie

Wij bieden vele mooie luxe villas aan op dit eiland. Voor groepen, kleine families en voor 2 personen.. dus voor iedereen bieden wij prachtige luxe accommodaties aan. Kijk snel en er is beslist iets van uw keuze bij.

 

Meer Griekenland

Vakantie villa huren Nederland

Villa huren Griekenland

Villa in Griekenland of op de eilanden huren

Villa huren in Italie