Lefkas Maistro Boutique Suites
Lefkas Maistro Boutique Suites

Lefkas Maistro Boutique Suites

Mijn verblijf in Maistro Boutique Suites is nu al perfect. Voor een verkoelende duik hoef ik niet per sé naar zee. In de achtertuin geniet ik van mijn privézwembad terwijl ik uitkijk over de prachtig groene omgeving.

De suites zijn gloednieuw en dat is goed te zien. De lichte tinten en het zorgvuldig gekozen interieur creëren: die echte vakantiesfeer. Je voelt je meer dan welkom; daar heeft eigenaar Nikos eigenhandig voor gezorgd. Slaap lekker in de koele kamers en wordt rustig wakker met een kopje koffie op het terras. Het ontbijt kun je zelf verzorgen of kies ervoor om te genieten van wat lekkers bij het restaurantje van Maistro Boutique Suites. Ben je zoals ik een echte strandliefhebber? Wandel dan in tien minuutjes naar het hagelwitte strand van Agios Ioannis. Deze heerlijke plek staat op het lijstje van menig wind- en kitesurfer en dat is niet voor niets. De zon, de wind en de azuurblauwe zee zijn de perfecte omstandigheden voor menig surfer!

Plons in het privézwembad;Fijne plek voor watersporters;Moderne inrichting;Aandacht voor elke gast;Van alle gemakken voorzien

Afstand tot strand circa 850 meter (zandstrand

8 dagen

Samenvatting

Agios Ioannis,
Griekenland
687,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Stefania Apartments

€ 770,00
Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Liotrivi 126

€ 631,00
Griekenland
, Santorini

Santorini Senses Luxury Villas

€ 1.398,00