Lefkas Averto Villas
Lefkas Averto Villas

Lefkas Averto Villas

Soms is het verlangen naar natuur en rust niet te stoppen. Dan moet ik er gewoon even tussenuit en verblijf ik het liefst in Averto Villas op Lefkas. Dit adresje ligt midden in het groen en wordt omgeven door bergen en oude olijfbomen. Het is hier heerlijk stil. Zo stil, dat een fluitende vogel of tjirpende krekel eigenlijk het enige is wat je hoort.

Hier midden in de natuur gaat tot rust komen helemaal vanzelf. Geniet ’s morgens van een ontbijtje op het terras, neem een duik in je eigen zwembad en lees een goed boek op een van de ligbedden. Droom je al weg bij het idee? Buiten is het goed toeven, maar er is ook niets mis met de binnenkant van de villa. Sterker nog, het moderne interieur is splinternieuw en alles wat je nodig hebt aanwezig: goede bedden, een fijne douche, ruime vertrekken en een volledig uitgeruste keuken. Opgeladen en zin in weer wat reuring? Bezoek de sfeervolle badplaats Nidri, anderhalve kilometer verderop. Hier vind je een uitgestrekt strand en fantastische tavernes.

 

 

 

Plekje in de natuur;Geniet van de rust en stilte om je heen;Trek baantjes in je eigen zwembad;Een stranddag in het vlak bij gelegen Nidri

Afstand tot strand circa 2 kilometer

Afstand tot centrum: sivota circa 16 kilometer

8 dagen

Samenvatting

Rachi,
Griekenland
1.294,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Stefania Apartments

€ 770,00
Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Liotrivi 126

€ 631,00
Griekenland
, Santorini

Santorini Senses Luxury Villas

€ 1.398,00