Kreta Pleiades Luxurious Villas
Kreta Pleiades Luxurious Villas

Kreta Pleiades Luxurious Villas

Vandaag is het een heerlijke dag en de zon staat hoog aan de blauwe hemel. Ik heb het pittoreske plaatsje Agios Nikolaos achter mij gelaten en met mijn huurauto rijd ik naar een wel heel bijzonder adresje; Pleiades Luxurious Villas. De groene en heuvelachtige omgeving is prachtig en in de verte glinstert het water van de baai van Mirabello mij glimlachend tegemoet. Ik ben er bijna en ik kan haast niet wachten…

Ik rijd de laatste bocht om en voor mij zie ik een aantal prachtige villa’s. Het ontvangst bij de receptie is zeer uitgebreid en inclusief een welkomstdrankje. “Welkom, Eliza, en proost op een heerlijke vakantie” zegt de lieve dame achter de receptie. Bij mijn villa heb ik een eigen parkeerplaats en snel parkeer in mijn auto. Ik ben zeer onder de indruk en nieuwsgierig open ik de voordeur. Meteen sta ik voor een dilemma; spring ik eerst het zwembad in of ga ik mijn nieuwe onderkomen voor deze week ontdekken. Ik kies voor het eerste en neem een verfrissende duik! Met mijn armen rust ik op de rand van het zwembad. Even sluit ik mijn ogen en een gevoel van geluk overvalt me. Mijn eigen luxe villa met privézwembad heeft een fabelachtig uitzicht over bergen en zee. Wat een unieke plek is dit.

Hoog tijd voor een grande tour, ik trek mijn badjas aan en wandel door de opslaande deuren naar binnen. In mijn ooghoek zie ik een welkomstpakketje klaar staan, wat ontzettend attent. De sfeervolle villa blijkt enorm en hoe meer ik rondloop, hoe enthousiaster ik word. De moderne woonkamer met een complete keuken, de slaapkamers en luxe badkamer zijn allemaal met liefde en mooie materialen ingericht. Ik voel mij direct thuis.

’s Middags geniet ik van een lekker drankje op het terras bij het zwembad en maak ik plannen voor de komende dagen. In deze omgeving valt er zo veel moois te ontdekken. Nu ik er toch ben, moet ik toch een beetje de Griekse cultuur proeven. In alle rust ontdek ik de Minoïsche oude opgravingen van City of Lato, koos ik een bedje uit op het strand van het luxe hotel Domes of Elounda. Ook maakte ik een boottocht naar het beroemde Spinalonga. Maar bovenal vierde ik een super de luxe vakantie in mijn villa, wat een avontuur was dit.

Privézwembad met een prachtig uitzicht;Een persoonlijke touch van hoog niveau;Luxe villa’s voor een fijne familievakantie;Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes

Afstand tot strand circa 1

8 dagen

Samenvatting

Agios Nikolaos,
Griekenland
1.399,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Stefania Apartments

€ 770,00
Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Liotrivi 126

€ 631,00
Griekenland
, Santorini

Santorini Senses Luxury Villas

€ 1.398,00