Kefalonia Sky View Suites Kefalonia
Kefalonia Sky View Suites Kefalonia

Kefalonia Sky View Suites Kefalonia

Als ik aan Kefalonia denk dwalen mijn gedachtes af, wat kom ik toch graag op dit eiland. Het groene landschap en de felblauwe zee, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben nieuwsgierig, de komende dagen verblijf ik in Sky View Suites Kefalonia; Een nieuw paradijsje onder de Griekse zon.

Mijn suite laat zich het beste omschrijven als stijlvol met een minimale styling. De kleuren zijn licht met houten meubels en accenten. Het biedt rust en daar ben ik precies naar op zoek. Ontspannen zal hier zeker lukken, want overal is aan gedacht. De nabijheid van verborgen strandjes en charmante dorpjes maken het helemaal af. Bij het zwembad staan de ligbedjes met parasols op het terras en je kijkt uit over zee. In de verte zie je de bootjes varen, terwijl de zon de lucht langzaam rood kleurt. Dat ga ik morgen ook doen! Varen langs de grillige kust en nieuwe strandjes ontdekken. 

Zwembad met prachtig uitzicht op zee;Moderne suites met een fijn balkon;Altijd een vers ontbijt;Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes

Afstand tot strand circa 3

8 dagen

Samenvatting

Lixouri,
Griekenland
871,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Corfu

Corfu Aristea

€ 499,00
Griekenland
, Kreta

Kreta Thalori Retreat

€ 732,00
Griekenland
, Kreta

Kreta Vondelparc Resort

€ 744,00