Kefalonia Profilios Villas
Kefalonia Profilios Villas

Kefalonia Profilios Villas

Tijdens een muziekfestival in Lixouri ontmoette ik Christos en zijn vrouw Eleni. Niet alleen waren ze net zo enthousiast over Kefalonia als ik, ze waren ook nog eens zo hartelijk om mij uit te nodigen bij hun nieuwe trots.

Nu loop ik, samen met Christos en Eleni, op het terrein van Profilios Villas en kijk ik mijn ogen uit. De villa’s liggen wat verborgen op de gelijknamige heuvel, op het schiereiland Paliki. “Richting de zon!”, zegt Christos enthousiast. Als ik verward omhoog kijk om de zon te zoeken hoor ik gelach. Dan pas krijg ik door dat hij het niet letterlijk bedoelt. “Dat is wat Profilios betekent”, legt hij vervolgens uit. “De lokale bevolking gaf de heuvel deze naam vanwege het bijzondere uitzicht. Vooral het vergezicht tijdens de zonsondergang in de zomermaanden vergeet je nooit meer.” Omdat je vanaf de villa’s precies datzelfde mooie uitzicht hebt, leek het ze niet meer dan logisch om dit plekje ernaar te vernoemen.

Die middag weet ik zeker: van deze ontdekking heb ik nog lang geen genoeg! Terwijl ik een plekje bij het zwembad zoek, besluit ik mijn verblijf met een paar dagen te verlengen. En blijkbaar zijn Christos’ woorden me bijgebleven, want zonder erbij na te denken draai ik mijn ligbed richting de zon…

Moderne villa’s;Geniet van je privézwembad;Droom weg bij het uitzicht;Je voelt je de koning te rijk

Afstand tot strand (zandstrand

8 dagen

Samenvatting

Lixouri,
Griekenland
1.076,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Corfu

Corfu Aristea

€ 499,00
Griekenland
, Kreta

Kreta Thalori Retreat

€ 732,00
Griekenland
, Kreta

Kreta Vondelparc Resort

€ 744,00