Kefalonia Kefalonian 360 Sunrise
Kefalonia Kefalonian 360 Sunrise

Kefalonia Kefalonian 360 Sunrise

Ik ken maar weinig plekken zoals Kefalonian 360° Sunrise. Vanmorgen was ik getuige van de zonsopkomst en op dit moment zie ik de zon langzaam achter de bergen verdwijnen. Nu begrijp ik waarom ze voor deze naam gekozen hebben!

In het zuidoosten van Kefalonia vind je Kaligata, een prachtige plek met groene heuvels en een schitterende kustlijn. Tussen al dit moois ligt Kefalonian 360° Sunrise verscholen, een kleinschalige accommodatie met zes moderne appartementen. Je voelt je hier direct thuis. Dat begint al bij het warme welkom van gastheer Gerasimos die jou vol trots het uitzicht laat zien. Vanaf het terras kun je oneindig ver kijken! Geniet van de zon op het terras of plons in het ruime zwembad. Wil je ook een keer een duik nemen in de Ionische zee? Wandel dan naar het Pames-strand, of stap in de auto en rijd naar één van de fotogenieke baaitjes met hagelwit zand en kalkstenen rotsen. Voor een heerlijk diner kun je dicht bij huis blijven. Reserveer een tafeltje tussen de sinaasappelbomen bij Restaurant Esperides, proef de Griekse gerechten en sluit af met een verrukkelijk stukje orange cheesecake.

Heerlijk uitzicht op zee;Een prachtige zonsondergang;Opladen bij het mooie zwembad;Omringd door wonderschone natuur;Aandacht voor elke gast

Afstand tot strand circa 3 kilometer (zandstrand

8 dagen

Samenvatting

Kourkoumelata,
Griekenland
640,00

Meer Griekenland

Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Stefania Apartments

€ 770,00
Griekenland
, Zakynthos

Zakynthos Liotrivi 126

€ 631,00
Griekenland
, Santorini

Santorini Senses Luxury Villas

€ 1.398,00