Casa Setè
Casa Setè

Casa Setè

Prachtig huis gelegen in het hart van Costa Brava, omgeven door prachtige boslandschappen en met uitzicht op de Middellandse Zee. Dit huis gelegen in een magische hoek van Begur, biedt een prachtige ruimte voor ontspanning en rust in de buurt van een van de mooiste baaien in de omgeving, Sa Tuna.
 
Vanaf het terras kun je genieten van de zon en naast het uitzicht genieten van een het privézwembad. Dit maakt genieten met familie en vrienden terwijl je kookt op de barbecue een geweldig moment op je vakantie.
 
Deze woning heeft 4 zeer ruime kamers met veel daglicht, waarvan drie met een tweepersoonsbed en de andere kamer met drie eenpersoonsbedden.
 
Geniet van momenten van comfort en rust op het terras uitgerust met ligstoelen en parasol samen met de magie die de Costa Brava je biedt.
De verbruikte elektriciteit komt ten laste van de huurders om een verantwoord verbruik te bevorderen. De meterstanden worden opgenomen en het bedrag dat overeenkomt met de verbruikte KW wordt betaald.
Het waterverbruik wordt gecontroleerd aan de hand van de meterstanden. Als er meer water wordt verbruikt dan is toegestaan volgens het droogtebesluit, wordt de boete betaald door de huurders.

Samenvatting

Begur,
ES
Max 11 personen
0,00
Frankrijk
, Languedoc-Roussillon

Vakantiehuis in Méjannes-le-Clap met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

€ 960,00
Italië
, Toscane

Vakantiehuis in Loro Ciuffenna met zwembad, in Toscane.

€ 1.453,00
Frankrijk
, Languedoc-Roussillon

Vakantiehuis in Sérignan met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

€ 889,00