Can Jaume
Can Jaume

Can Jaume

Deze nieuwe woning in het Comfortvilla programma is de nieuwste toevoeging aan onze steeds groeiende verzameling van twee slaapkamer villa’s en is perfect voor een stel of klein gezin.
 
Met de nabijheid (loopafstand) van de winkels en restaurants van de oude stad Pollensa, denken we dat deze villa zeker een favoriet van onze gasten zal zijn. Can Jaume ligt in een mooie tuin met een groot zwembad. Er zijn zowel open en overdekte terrassen en dat laatste biedt geweldige plekken om buiten te eten en te genieten, terwijl u geniet van de omringende uitzicht op de bergen.
 
Vanaf de oprit leidt een pad rond het huis naar de tuin en terras. Een deur leidt naar de lounge met balkenplafond en een deur die leidt naar de volledig uitgeruste keuken / eetkamer. Een deur van deze kamer leidt naar het terras.
 
Een gang naast de woonkamer biedt toegang tot de twee slaapkamers – een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbed. De twee slaapkamers delen een badkamer met douche die ook te bereiken is vanuit deze gang.
 
Buiten is een overdekt terras, grenzend aan de keuken, met een ingebouwde barbecue en buiten eethoek.

Samenvatting

Pollença,
ES
Max 4 personen
99,00
Frankrijk
, Languedoc-Roussillon

Vakantiehuis in Méjannes-le-Clap met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

€ 960,00
Italië
, Toscane

Vakantiehuis in Loro Ciuffenna met zwembad, in Toscane.

€ 1.453,00
Frankrijk
, Languedoc-Roussillon

Vakantiehuis in Sérignan met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

€ 889,00