Gelderland Vakantievilla Amalia 2 rolstoelvriendelijk
Gelderland Vakantievilla Amalia 2 rolstoelvriendelijk

Gelderland Vakantievilla Amalia 2 rolstoelvriendelijk


Vakantievilla Amalia 2 rolstoelvriendelijk

De zorgversie van de Vakantievilla Amalia 2, heeft een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is compleet ingericht en uitgerust met koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductie kookplaat, oven/magnetron en Nespresso koffiezetapparaat.

De woning heeft schuifdeuren en is daardoor rolstoel toegankelijk. Er is een grote slaapkamer met daarin twee bedden waarvan één een elektrisch verstelbaar hoog/laag bed is.

De douchehoek is ruim, drempelloos en rolstoeltoegankelijk. Een schuifpui en hoge ramen tot op de vloer, zorgen binnen voor veel daglicht. In de woonkamer is een sta op stoel aanwezig.

Mede daardoor is de Amalia 2 rolstoelvriendelijk bij uitstek een vakantiewoning om je heel snel thuis te voelen.

Het zeer ruim opgezette terras, en tuinmeubilair, is dé plek om heerlijk te kunnen ontspannen. De Amalia 2 rolstoelvriendelijk is bereikbaar via een verharde weg.

Ben je op zoek naar een adres voor een rolstoelvriendelijke vakantie? Ons vakantiepark is rolstoeltoegankelijk en een geweldige keus. Iedereen wordt op Hofparken in de watten gelegd.

Vakantiepark is rolstoeltoegankelijk met welkomstservice

Dankzij de welkomstservice die we bieden, ontbreekt het je op ons vakantiepark aan niets. Wij regelen het beddengoed, de handdoeken en een keukenpakket. Je bed is al voor je opgemaakt en de overige spullen liggen klaar bij aankomst in het vakantiehuis. Daardoor begint het vakantiegevoel al bij het inpakken van je tas. Daarnaast zijn handdoeken, beddengoed en het keukenpakket altijd nog extra bij te bestellen. Lees meer over onze services via deze link.

Parkeren – bij het vakantiehuis is een parkeerplek

Honden – alleen honden zijn toegestaan in enkele vakantiehuizen. Wil je je hond meenemen? Neem dan contact op met de receptie en vraag of er nog accommodaties beschikbaar zijn. Het maximaal aantal honden per vakantiehuis is 2.

Park in ontwikkeling – Graag informeren wij je dat ons park nog in ontwikkeling is en dat nog niet alle faciliteiten beschikbaar zijn. Ook kunnen er bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de overlast zoveel mogelijk te beperken en jouw vakantiegevoel er niet door te laten verminderen. Ervaar je toch enige overlast? Meld het bij de receptie, dan gaan wij samen op zoek naar een passende oplossing.

Samenvatting

Kotten,
Nederland
Max 2 personen
322,00

Meer Nederland

Nederland
, Utrecht

Vakantiehuis in Breukelen, in Utrecht.

€ 875,00
Nederland
, Overijssel

Vakantiehuis in Luttenberg, in Overijssel.

€ 518,00
Nederland
, Overijssel

Vakantiehuis in Luttenberg, in Overijssel.

€ 518,00