Gelderland Amalia Familia
Gelderland Amalia Familia

Gelderland Amalia Familia


Duurzame groepsaccommodatie in de Achterhoek

Een luxe groepsaccommodatie in de Achterhoek voor 10-20 personen

Amalia Familia is dé ideale groepsaccommodatie in de Achterhoek voor gezelschappen van 10 tot maximaal 20 personen. De unieke locatie en indeling van deze moderne groepsaccommodatie geeft verrassend veel privacy, ruimte en comfort.

Amalia Familia bestaat uit meerdere vakantiehuizen. Onze groepsaccommodatie in de Achterhoek beschikt over een ruime en sfeervolle woonkamer om samen te chillen. Ook is er een open keuken om heerlijk te koken en te dineren.

De keuken is van alle gemakken voorzien en compleet uitgerust met koelkast, vriezer, inductie kookplaat, oven met magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat.

Wellness faciliteiten van de Amalia Familia

Amalia Familia beschikt verder over een sauna, douches en kleedruimtes. Daarnaast zijn er zes vakantiehuizen met slaapvertrekken: twee luxe vakantiehuizen met ieder drie tweepersoons slaapkamers, met elk een eigen badkamer, een eetruimte met kitchenette en vier luxe tweepersoons hotelstudio’s met kitchenette.

Last but not least beschikt deze modern groepsaccommodatie in de Achterhoek over een heerlijke ruime buitenruimte met eigen (niet omheinde) zwemvijver en jacuzzi.

Groepsaccommodatie met hotelservice

Dankzij de welkomstservice die we bieden, ontbreekt het je aan niets. We regelen het beddengoed, de handdoeken en een keukenpakket. Deze liggen klaar bij aankomst in het vakantiehuis. 

Daardoor begint het vakantiegevoel al bij het inpakken van je tas. Daarnaast zijn handdoeken, beddengoed en het keukenpakket altijd nog extra bij te bestellen. Neem contact op met de receptie.

Belangrijke informatie

Parkeren – Op het terrein van de groepsaccommodatie zijn tien privé parkeerplekken aanwezig, inclusief een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Huisdieren – zijn niet toegestaan in deze groepsaccommodatie

Park in ontwikkeling – Graag informeren wij je dat ons park nog in ontwikkeling is en dat nog niet alle faciliteiten beschikbaar zijn. Ook kunnen er bouwwerkzaamheden plaatsvinden.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om de overlast zoveel mogelijk te beperken en jouw vakantiegevoel er niet door te laten verminderen. Ervaar je toch enige overlast? Meld het bij de receptie, dan gaan wij samen op zoek naar een passende oplossing.

Samenvatting

Kotten,
Nederland
Max 20 personen
4.004,80

Meer Nederland

Luxe 2 pers wellness woning
Nederland
, Gelderland

Luxe vakantiewoning met welness voor 2 personen.

€ 593,64
Nederland
, Gelderland

Luxe Villa – Familiehuis voor 12 personen met GLASHUIS

€ 2.316,28
Nederland
, Gelderland

Gelderland Het Roodborstje 4-persoons

€ 883,28