Flevoland Waterlodge | 4 Pers.
Flevoland Waterlodge | 4 Pers.

Flevoland Waterlodge | 4 Pers.

Deze Waterlodge is jouw heerlijke bestemming waar het elke dag vakantie is met het hele gezin óf je vrienden. Zowel binnen als buiten.

De Waterlodge voor 4 personen is een heerlijke bestemming waar het elke dag vakantie is. Zowel binnen als buiten. Deze schitterende woning is, de naam zegt het al, direct gelegen aan een fraaie waterpartij. En helemaal in harmonie met de omgeving. Door de extra slaapkamer is er plek voor het hele gezin!

De opzet van dit heerlijke huis is bijzonder ruim. Met een grote living, een grote slaapkamer, een slaapkamer met stapelbed, een badkamer en een apart toilet. De woonkamer, met een luxe open keuken die vanzelfsprekend van alle gemakken is voorzien, heeft aan de waterzijde grote ramen. Deze zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar verbinden ook binnen met de buitenwereld.

Vanaf het terras is er een trapje naar een in het water gelegen vlonder. Ideaal voor de afvaart van een kano of supboard. Maar ook een eigen steiger waar je lekker kunt lezen of borrelen. Al dan niet met de voetjes in het water. Wie doet je wat. Met de razendsnelle glasvezel verbinding, werk je super snel. De (elektrische) fietsen stal je gemakkelijk in de speciale fietsenrekken met laadmogelijkheid.

Samenvatting

Zeewolde,
Nederland
Max 4 personen
383,50

Meer Nederland

Nederland
, Utrecht

Vakantiehuis in Breukelen, in Utrecht.

€ 875,00
Nederland
, Overijssel

Vakantiehuis in Luttenberg, in Overijssel.

€ 518,00
Nederland
, Overijssel

Vakantiehuis in Luttenberg, in Overijssel.

€ 518,00