Vakantiewoningen in Noord-Frankijk
Vakantiewoningen in Noord-Frankijk

Vakantiewoningen in Noord-Frankijk

Verrassend Noord-Frankrijk

Over het algemeen is Noord-Frankrijk nog vrij onbekend bij internationale toeristen, aangezien het aanbod enigszins afwijkt van de ‘klassieke’ vakanties in Frankrijk. Maar als je eenmaal Noord-Frankrijk hebt bezocht, is het moeilijk om niet verliefd te worden op dit deel van het land, met een rijk en divers historisch erfgoed en een scala aan natuurlijke omgevingen die ongeëvenaard zijn door andere regio’s in Frankrijk.

Of u nu van plan bent uw vakantie door te brengen met sightseeing, roadtrippen of gewoon ontspannen aan zee, Noord-Frankrijk is een ideale bestemming.

Ile-de-France is het culturele en politieke hart van Frankrijk. Het biedt een uniek decor voor elke reis naar Parijs, met talloze historische monumenten, prachtige kastelen, pittoreske dorpjes en prachtige natuur.

Normandië biedt bezoekers een prachtige kustlijn, pittoreske havens en elegante badplaatsen. Het is ook het land van het impressionisme, een beweging geïnspireerd op Monets ‘impressie’ van de zonsopgang bij Le Havre.

 

Wat te ontdekken

Hauts-de-France is een regio met geweldige kathedralen, belforten, kastelen en WO-locaties, maar het is ook een land van grote open ruimten, wilde kusten en prachtige landschappen. Dit gebied zal je verassen en je komt zeker terug.

Dus een prachtig gebied voor jong en oud om te ontdekken. De ruige natuur, de mooie historie, maar vergeet vooral niet het heerlijke franse eten en drinken.

Vakantiewoningen

Wij , Viavacanza, hebben een prachtige villa, appartement of andere accommodatie, die bij jou smaak en portemonnee past. Vanuit een luxe vakantiewoning de omgeving ontdekken, maar ook heerlijke relaxen en genieten van je vrije tijd. Natuurlijk hebben nog veel meer accommodaties in heel Frankrijk.

Noord-Frankrijk is niet ver van Nederland, dus ook prima voor een lang weekend weg.

Meer Magazine

Nederland
, Gelderland

Luxe Villa – Familiehuis voor 12 personen met GLASHUIS

€ 2.316,28
Villa

Vakantie villa met zwembad in Lloret de Mar

Villa Italie

Vakantie villa in Italië huren