Luxe vakantiewoningen in Nederland
Luxe vakantiewoningen in Nederland

Luxe vakantiewoningen in Nederland

Nederland ontdekken is in deze tijd bijna een must. Dus kijk eens naar andere gebieden om heen te gaan, niet te ver van huis, maar een leuke nieuw omgeving om te ontdekken en ook om heerlijk uit te rusten. En kijk op deze site voor prachtige luxe vakantiewoningen in Nederland.

Voordat corona er was, was het heel gewoon een weekend of weekje over de grens te gaan. Met de trein, vliegtuig, bus of auto. Even met elkaar weg en genieten. Maar het was ook makkelijk om met vrienden, collega’s en vakantievrienden wat af te spreken. Dat lukt nu niet. Met je gezin of enkele mensen moet je nu iets leuk bedenken en ondernemen. Dus een luxe vakantiewoning in Nederland.

We zijn nu ook thuis meer bij elkaar. Zomaar even naar familie of vrienden is niet mogelijk.

Quality time met je gezin.

Wat is het fijn om wel even met je gezin weg te gaan, een andere omgeving, een ander huis en misschien ook nog wel even wat luxer leven dan thuis. Heerlijk een sauna bij je huis, jacuzzi, zwemvijver, hottub, douche met jet stream en misschien zelf ‘ avonds een vuurtje stoken met een gezellige borrel erbij. Zelfs in de winter even een vuurtje of misschien een BBQ aansteken is gezellig.

En in een rustige omgeving; gewoon lekker wandelen, fietsen, niets doen, lezen, spelletjes met elkaar, even hardlopen, samen koken, enz. Heb je een groot gezin, dan hebben we daar ook leuke woningen voor. De meeste vakantiewoning zijn voorzien van een open haard en natuurlijk zijn alle normale voorzieningen aanwezig.

Zoek hier je luxe vakantiewoning

Wij hebben luxe vakantiewoningen door heel Nederland, dus maak jou keuze met je gezin. Voor iedereen is er vast iets van zijn of haar keuze. Mogelijk kan je nog een leuke stad in de omgeving bekijken. Kijk hier voor vele leuk steden tips in heel Nederland.

 

Meer Magazine

Nederland
, Gelderland

Luxe Villa – Familiehuis voor 12 personen met GLASHUIS

€ 2.316,28
Villa

Vakantie villa met zwembad in Lloret de Mar

Villa Italie

Vakantie villa in Italië huren