aquitaine Trois Verts
aquitaine Trois Verts

aquitaine Trois Verts

Welkom in dit charmante vakantiehuis op het platteland van Zuidwest-Frankrijk. Het huisje is een 300 jaar oude verbouwde stenen schuur met een beveiligde binnenplaats aan de voorzijde, een ruim terras aan de achterzijde, met een tuin en een nieuw geïnstalleerd, verwarmd privézwembad met zout water. De afgelopen 15 jaar was het ons huis en we wonen nu in een andere verbouwde schuur aan de andere kant van de tuin. We bieden slechts één Gite aan. Welkom in dit charmante vakantiehuis op het platteland van Zuidwest-Frankrijk. Het huisje is een 300 jaar oude verbouwde stenen schuur met een beveiligde binnenplaats aan de voorzijde, een ruim terras aan de achterzijde, met een tuin en een nieuw geïnstalleerd, verwarmd privézwembad met zout water. De afgelopen 15 jaar was het ons huis en we wonen nu in een andere verbouwde schuur aan de andere kant van de tuin. We bieden slechts één Gite aan.
Het is gelegen in Lot-et-Garonne, op nog geen kilometer van de grens met de Dordogne. Het is ongeveer een minuut lopen naar een bar / restaurant, winkel, een apotheek, kappers, slagers, een oude kerk en een dokterspraktijk. Er is een kleine wekelijkse markt. Het dorp is landelijk en staat erom bekend op heldere nachten de sterren te kunnen zien. Er is zelfs een observatorium. Er zijn tal van wandel-, hardloop- en fietspaden in de omgeving. Parc en Ciel (een avonturenterrein met een scala aan buitenactiviteiten) is op loopafstand. Kajakken op de Dordogne is op rijafstand. Voor liefhebbers van geschiedenis wordt het dorp echter omringd door bastidedorpen en kastelen. Er zijn tal van traditionele Franse markten, wijngaarden en geweldige restaurants in de omgeving. Om je eetlust op te wekken, ontvang je een welkomstmand met lokale producten.
2022 IS HET EERSTE JAAR DAT WE HET HUIS ALS GITE AANBIEDEN, DUS MEER FOTO’S EN BEOORDELINGEN ZULLEN VOLGEN.
We zijn een heerlijke rit van 30 minuten door de wijngaarden en historische dorpen vanaf Bergerac Airport (EGC) (met vluchten naar veel Britse luchthavens plus Brussel en Amsterdam). We zijn ongeveer 2 uur verwijderd van de luchthavens van Toulouse (TLS) en de luchthavens van Bordeaux (BOD). Ons dichtstbijzijnde treinstation (ongeveer 10 minuten) is Monsempron Libos.

Samenvatting

Lacapelle-Biron,
Frankrijk
Max 6 personen
1.639,50

Meer Frankrijk

Frankrijk
, Midi-Pyrénées

Vakantiehuis in Le Riols, in Midi-Pyrénées.

€ 635,00
Frankrijk
, Dordogne-Limousin

Vakantiehuis in met zwembad, in Dordogne-Limousin.

€ 1.389,00
Frankrijk
, Languedoc-Roussillon

Vakantiehuis in Sérignan met zwembad, in Languedoc-Roussillon.

€ 889,00