aquitaine Gîte Belle Vue
aquitaine Gîte Belle Vue

aquitaine Gîte Belle Vue

Gite Belle Vue is de grootste gite. Geschikt voor 7 personen. Mocht je met 2 gezinnen willen komen dan kan dat ook. Er kan maximaal 1 bed bijgeplaatst worden. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers en 3 toiletten. Slaapkamers en badkamers bevinden zich op de eerste etage van de voormalige boerderij. Gite Belle Vue is de grootste gite. Geschikt voor 7 personen. Mocht je met 2 gezinnen willen komen dan kan dat ook. Er kan maximaal 1 bed bijgeplaatst worden. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers en 3 toiletten. Slaapkamers en badkamers bevinden zich op de eerste etage van de voormalige boerderij.
Op 5 meter afstand van de ingang van die boerderij staat het super gezellige tuinhuis. Dit is waar je kookt en eet en kan relaxen. Rondom dit tuinhuis zijn 2 terrassen gebouwd, dus plek genoeg voor iedereen. Uiteraard kan je ook met 7 personen aan 1 tafel zitten. De ligging is ideaal aan de tuinkant. Le petit Mas d’ile ligt slechts op 3 a 4 km van alle winkels en op 45 min van de grote steden Angouleme, Poitiers en Limoges.
Fietsen en wandelen kan al direct vanaf onze accommodatie. Confolens is een levendige stad waar veel georganiseerd wordt. In augustus is er het grote “Festival de Confolens” maar ook daarvoor al is er elke vrijdag buiten live muziek. Diverse restaurants met de befaamde “plat du jour” maken alles helemaal af.

Samenvatting

Confolens,
Frankrijk
Max 7 personen
611,50

Meer Frankrijk

Frankrijk
, Auvergne-Rhône-Alpes

2-kamer appartement | 4 personen

€ 437,00
Frankrijk
, Auvergne-Rhône-Alpes

4-kamer chalet | 6 personen

€ 737,00
Frankrijk
, Auvergne-Rhône-Alpes

3-kamer appartement + cabine | 10 personen

€ 677,00