Bonaire Penthouse
Bonaire Penthouse

Bonaire Penthouse

Luxe appartement op de bovenste verdieping, inclusief overdekt balkon en uitzicht op zee.

In onze exclusieve accommodaties geniet u van Bonaire in een gemoedelijke, rustgevende sfeer. Dit luxe appartement op de bovenste verdieping heeft een oppervlak van circa 90 m², inclusief overdekt balkon. De kamers voelen ruim aan door het open karakter van de lay-out. Het hoogwaardige interieur en de moderne accessoires zorgen voor een eigentijdse en luxe uitstraling.

Dit zonovergoten penthouse met uitzicht over de zee beschikt over 2 slaapkamers met daarin comfortabele lits-jumeaux bedden. De geïntegreerde kasten in de living en het slaapgedeelte zorgen ervoor dat alle bagage makkelijk kan worden opgeborgen. De open keuken is onder andere voorzien van een combi-oven en een Amerikaanse koelkast. Terwijl u staat te koken aan het kookeiland blijft u in contact met het gezelschap aan tafel of in de living.

De balkons van deze appartementen zijn ruim opgezet en grote glazen harmonicadeuren verbinden living en balkon tot één royale leefruimte. Binnen voelt als buiten en omgekeerd. De riante kamers en de luxueuze inrichting zorgen voor een verblijf dat uw verwachtingen zeker zal overtreffen.

Samenvatting

Kralendijk,
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba
Max 4 personen
682,61

Meer Bonaire

Bonaire, Sint-Eustatius en Saba
, Bonaire

Appartement Bunita

€ 325,18
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba
, Bonaire

Penthouse Abundante +

€ 468,95
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba
, Bonaire

Appartement Hardin

€ 275,74